Svipptur til Gudbrandsdalen

Har hatt litt dataproblemer som resulterte i at jeg måtte tilbakestille pc’n noe som faktisk gikk smertefritt. I tillegg har jeg testet ut litt forskjellige video redigeringsprogrammer på de siste videoene som jeg har publisert. Tidligere brukte jeg Windows Movie Maker, så testet jeg GoPro Studio og på videoen som kommer på neste innlegg har jeg brukt VideoPad Video Editor. Uansett program og formater synes jeg videoen YouTube presenterer er i ett for dårlig dårlig format uavhengig om jeg lagrer fila i HD eller UHD. Om noen leser disse innleggene får dere ha meg unnskylt men jeg håper kvaliteten blir bedre etter hvert. Tar gjerne imot tips.

Siste kjøredag ble det en tur til Nord-Gudbrandsdalen. Freestyle kjøring bringer deg alltid på de beste veiene og stedene. Kjempe fornøy med høstferien på østsiden av fjellet selv om været var enda bedre på Vestlandet.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..