Svipptur til Gudbrandsdalen

Har hatt litt dataproblemer som resulterte i at jeg måtte tilbakestille pc’n noe som faktisk gikk smertefritt. I tillegg har jeg testet ut litt forskjellige video redigeringsprogrammer på de siste videoene som jeg har publisert. Tidligere brukte jeg Windows Movie Maker, så testet jeg GoPro Studio og på videoen som kommer på neste innlegg har jeg brukt VideoPad Video Editor. Uansett program og formater synes jeg videoen YouTube presenterer er i ett for dårlig dårlig format uavhengig om jeg lagrer fila i HD eller UHD. Om noen leser disse innleggene får dere ha meg unnskylt men jeg håper kvaliteten blir bedre etter hvert. Tar gjerne imot tips.

Siste kjøredag ble det en tur til Nord-Gudbrandsdalen. Freestyle kjøring bringer deg alltid på de beste veiene og stedene. Kjempe fornøy med høstferien på østsiden av fjellet selv om været var enda bedre på Vestlandet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..