Holdrege, Nebraska til Chicago, Illinois

Da er siste etappe på 1118 km gjennomført.

Holdrege i Nebraska til Chicago, Illinois

 

Turen fra Los Angeles til Chicago ble på 3.458 km hvis vi skal tro GPS’n og ble gjennomført på 3 1/2 kjøredag pluss en hviledag i Denver.

Los Angeles, California til Chicago, Illinois

 

De 2 siste dagene ble GPS’n brukt til å holde meg borte fra motorveier noe som selvfølgelig gjorde at det tok litt lenger tid, men antall km ble noen lunde det samme.

 

Ett av stedene jeg måtte kjøre til side for å sjekke ut det jeg så var Pioneer Village, Kearney County, Nebraska. Jeg var 100% sikker på at det var stengt og kjørte derfor videre, men nå som jeg sjekker på Internett står det at det er åpent 7 dager i uken. Siden stedet består av 28 bygninger har jeg sikkert sjekket feil dør 😦  Sikkert like greit for hvis jeg skulle besøkt alle 28 bygningene hadde resten av dagen går med 🙂

Pioneer Village, Kearney County, Nebraska
Pioneer Village, Kearney County, Nebraska
Pioneer Village, Kearney County, Nebraska

 

Det har vært ypperlig kjøre vær siden det har vært overskyet mesteparten av tiden. Men jeg fikk meg en skikkelig regnbyge hvor jeg priset meg lykkelig over at jeg kjørte bil og ikke mc. Det regnet så heftig en periode at jeg vurderte å kjøre til sides å stoppe, men var redd for at noen bak meg ikke skulle se at jeg sto der og risikerte å bli påkjørt så derfor var det bare å trosse værgudene og komme seg gjennom regnbygen.

Og siden GPS’n var innstilt på å holde meg unna motorveier ble det mange fine små landsbyer som ble besøkt.

 

Se veldig mye mer enn det er det vell ikke å si. Ikke noe spennende som har skjedd men totalt sett en flott tur. Når man tross alt må krysse nesten hele det Amerikanske kontinentet gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..