Holdrege, Nebraska til Chicago, Illinois

Da er siste etappe på 1118 km gjennomført.

Holdrege i Nebraska til Chicago, Illinois

 

Turen fra Los Angeles til Chicago ble på 3.458 km hvis vi skal tro GPS’n og ble gjennomført på 3 1/2 kjøredag pluss en hviledag i Denver.

Los Angeles, California til Chicago, Illinois

 

De 2 siste dagene ble GPS’n brukt til å holde meg borte fra motorveier noe som selvfølgelig gjorde at det tok litt lenger tid, men antall km ble noen lunde det samme.

 

Ett av stedene jeg måtte kjøre til side for å sjekke ut det jeg så var Pioneer Village, Kearney County, Nebraska. Jeg var 100% sikker på at det var stengt og kjørte derfor videre, men nå som jeg sjekker på Internett står det at det er åpent 7 dager i uken. Siden stedet består av 28 bygninger har jeg sikkert sjekket feil dør 😦  Sikkert like greit for hvis jeg skulle besøkt alle 28 bygningene hadde resten av dagen går med 🙂

Pioneer Village, Kearney County, Nebraska
Pioneer Village, Kearney County, Nebraska
Pioneer Village, Kearney County, Nebraska

 

Det har vært ypperlig kjøre vær siden det har vært overskyet mesteparten av tiden. Men jeg fikk meg en skikkelig regnbyge hvor jeg priset meg lykkelig over at jeg kjørte bil og ikke mc. Det regnet så heftig en periode at jeg vurderte å kjøre til sides å stoppe, men var redd for at noen bak meg ikke skulle se at jeg sto der og risikerte å bli påkjørt så derfor var det bare å trosse værgudene og komme seg gjennom regnbygen.

Og siden GPS’n var innstilt på å holde meg unna motorveier ble det mange fine små landsbyer som ble besøkt.

 

Se veldig mye mer enn det er det vell ikke å si. Ikke noe spennende som har skjedd men totalt sett en flott tur. Når man tross alt må krysse nesten hele det Amerikanske kontinentet gjelder det å gjøre det beste ut av situasjonen.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 109 dager i USAStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..