100.000 visninger på bloggen

Ett litt jubileum for min lille reiseblogg. Bloggen har rundet 100.000 visninger. Nei da, ikke i løpet av 24 timer men siden jeg startet denne bloggen 🙂 Ganske rart å tenke på at andre ser nytte at de notatene jeg har gjort når jeg har vært på reise.

cropped-20160120-1551.jpg

I tillegg ser jeg at YouTube videoene stadig besøkes også. 232.088 seerminutter siden jeg begynte å legge ut videoer. Det er 3.868 timer. Så noen ser på Youtube der ute 🙂

Når jeg kom hjem fra Pan American Highway turen begynte jeg å lage oppsummering videoer fra hvert enkelt land jeg hadde kjørt gjennom. Når jeg var ferdig med Colombia var jeg så lei av video redigering at det stoppet opp. Som en takk til alle de som har sett videoene og besøkt bloggen tenkte jeg nå å ferdigstille oppsummering videoene for de siste landene også. De landene som gjenstår er Ecuador, Peru, Bolivia, Chile og Argentina. Så på sikt vil det altså komme noen flere videoer 🙂

Så takk folkens for interessen. Hadde jeg hatt mistanke om at det bare var kjentfolk som besøkte bloggen av ren høflighet ville jeg gjort bloggen privat men 100.000 visninger beviser noe annet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..