New Zealand’s Waitangi Day-2

Siden jeg ikke har så mye annet å gjøre om kveldene enn å lese bok og legge ut noen bilder tenkte jeg å legge ut noen flere slik at de der hjemme kan se litt hvordan det er her på New Zealand 🙂

Det er ikke så mye å fortelle. Etter en power nap ble det en ny spasertur i Queenstown med middag på piren. Mange var samlet på stranden for å få med seg solnedgangen, ungdommen tok med seg noe godt å drikke på og stemningen var god.

Queenstown, New Zealand
Queenstown, New Zealand

 

En ting man legger merke til er at det finnes ingen politi eller andre vakter. Ikke noe bråk eller støy, og noe som er helt spesielt over hele landet er at det er så rent over alt. Det finnes ikke søppel ett eneste sted og det som er enda rarere er at det finnes nesten ikke søppelspann heller. Folk tar med seg søpla si hjem eller går til de finner ett søppelspann de kan putte det i. Der har vi fra Norge noe å lære.

Queenstown, New Zealand
Queenstown, New Zealand

 

Fant denne karen nede i byen i dag. William Gilbert Rees fra Pembrokeshire i Wales og grunnleggeren av Queenstown. Som statuen viser var han sauebonde 🙂

William Gilbert Rees, Queenstown, New Zealand
William Gilbert Rees, Queenstown, New Zealand

 

Når solen gikk ned var det på tide å begynne spaserturen tilbake til hotellet.

Queenstown, New Zealand
Queenstown, New Zealand

Måtte bare ta bildet av denne 🙂 En BMW S 1000 XR som jeg selv har siklet litt etter men….. har jeg brukt for en R sykkel med GS sittestilling på 165HK? Tror det blir i meste laget for meg som er en person som liker rolig kjøring.

BMW S 1000 XR
BMW S 1000 XR

 

Noen ny hatt har det ikke blitt så langt på turen. Tanken om at New Zealand er nærme Australia slik at det burde være enkelt å finne meg noen hatter har ikke helt slått til. Fant 7 forskjellige modeller i dag men ingen av de fristet så jeg går fortsatt rundt med den jeg reiste med. Håper på å finne minst 1 før jeg setter snuten mot Norge igjen.

Ingen ny hatt
Ingen ny hatt

Det får være alt for denne gang.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2018 New ZealandStikkord, , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..