Ferdig pakket og klar for 72 dager i USA

Det som skulle være en 5 ukers tur til USA er nå blitt til 72 dager. Avreise fra Gardermoen tidlig om morgen den 24. mai med retur den 2. august. Første turen går fra Los Angeles til Chicago på Route 66. Vell fremme i Chicago snur jeg for å kjøre Route 66 tilbake til Los Angeles. JoyRides har kjørte denne ruta i mange år og jeg er spent på å besøke alle attraksjonene de har lagt opp til. Selv om jeg kjørte denne ruta i 2007 er det garantert mye jeg ikke har sett.

Los Angeles - Chicago Route 66
Los Angeles – Chicago Route 66

Vell fremme i Los Angeles blir det 4-5 dager «ferie» før vi starter på Wild West turen. Den ligner den turen jeg tok i 2013 men denne gangen blir det via Yosemite National Park og San Francisco som jeg ikke har besøkt tidligere.

Wild West Map JoyRides
Wild West Map JoyRides

 

Tilbake i Los Angeles flyr jeg til Chicago for å kjøre en siste gang på Route 66 til Los Angeles igjen. Når denne turen er over er det på tide å komme seg hjem til Norge og bryllupet til Anja og Simon 🙂

En samarbeidsavtale med JoyRides er underskrevet og jeg håper det blir mange koselig turer med JoyRides kunder i fremtiden. Sesongen 2017 ser jeg på som opplæring. Det er mye å sette seg inn i. Kunder skal behandles med respekt, kjøreruter og stoppesteder skal læres og sikkert mye annet jeg foreløpig ikke vet noe om. Jeg er ydmyk for den jobben de andre gjør og skal gjøre mitt beste for å bli like god. For en som er glad i å reise håper jeg og tror at å bytte ut kontorlandskapet med naturlandskap blir en fin overgang. Og med tanke på at jeg de sist 12 mnd har vært arbeidsledig og ikke hatt mulighet til å reise er jeg giret på å komme meg på veien igjen.

Så nå er baggen ferdig pakket, grilling og sosialt samvær med barn og barnebarn er avsluttet. Dermed er det bare å legge seg, stå opp i morgen for å kjøre østover og så fly til LA tidlig onsdag morgen. Jeg har lovet å oppdatere bloggen med bilder og en liten reiseskildring så for de som måtte være interessert kommer det nok noen bilder i sommer 🙂

3 kommentarer om “Ferdig pakket og klar for 72 dager i USA”

    1. Så kjekt. Kom frem til Los Angeles i går etter en laaasng flytur. Bli her frem til den 28. hvor turen så går videre til Las Vegas. Spennenda med nytt kontor 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..