Trans America Trail DVD

En av de turene jeg har forsøkt på tidligere og som fortsatt står på ønskelisten er som sagt Trans America Trail. Siden jeg har kjørt deler av denne ruta er jeg selvfølgelig nysgjerrig på hvordan resten av ruta er og derfor kjøpte jeg en dvd med teksten TransAm Trail på MotorcycleTravelDVDs.com

Reklamen sa at den først og fremst skulle handle om forberedelser til turen men jeg hadde håpet på at den da skulle vise hva man måtte forberede seg på. Dessverre var det nesten bare intervjuer med 3-4 personer som har kjørt ruta og minimalt med film og bilder fra turen. Så hvis det var noen som var interessert å å kjøpe denne dvd’en tror jeg dere kan spare dere for pengene 🙂

 

Trans Am Trail Video

Trans Am Trail Video

 

Når det er sagt har jeg en bra samling med dvd’er som omhandler mc turer og generelt har de fleste vært meget bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..