Ny sykkel krever nye innkjøp hos Touratech

Handlebar mount motorbike for ZUMO 660 V2.0

Etter den første langturen med GSA’en på 1400 km savnet jeg 2 ting som jeg hadde på Trophy’en. Dermed var det bare å logge seg opp på Touratech å bestille det som manglet. Først og fremst savnet jeg en gps holder til min Garmin Zumo 660LM så derfor bestilte jeg meg en Handlebar mount motorbike for ZUMO 660 V2.0 som er identisk til den jeg hadde før. Denne har jeg brukt så mye, testet i all slags vær og på all slags veier at denne vet jeg er optimal for meg.

Handlebar mount motorbike for ZUMO 660 V2.0
Handlebar mount motorbike for ZUMO 660 V2.0

 

I tillegg savnet jeg Kaoko Cruise Control, mechanical cruise control for BMW R1200GSADV Denne er også identisk til den jeg hadde tidligere og er en befrielse når man sitter i sadlen i mange timer i løpet av en dag. F.eks. en transportetappe fra Bergen til Oslo uten å kunne slippe gassen en eneste gang gjør at det blir unødvendig anstrengende. Og siden høyre skulder ikke er helt i orden etter turen i fjor-år er det greit å kunne riste litt løs uten å miste farten.

Kaoko Cruise Control, mechanical cruise control for BMW R1200GSADV
Kaoko Cruise Control, mechanical cruise control for BMW R1200GSADV

 

I følge nettbutikken var alt på lager så i løpet av en ukes tid er forhåpentligvis delene her.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..