Første langturen på den nyervervede BMW R1200GS Adventure

Da ble det en 4 dagers tur på ca 1400 km med den nyervervede R1200GSA. Hovedpoenget med turen var å feire min mors 80 års dag, og når det kan kombineres med en mc tur er ikke jeg vanskelig å be 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerStikkord, , , , , , , , , , , , 3 kommentarer

3 kommentarer om “Første langturen på den nyervervede BMW R1200GS Adventure”

  1. Jeg håpet på en tilbakemelding på forskjellene mellom F800GS og R1200GS Adventure og det fikk jeg også. 🙂

    Takk for det Jarle.

    1. Komfort synes ikke jeg var all verden forskjell hvis man vell og merke har sadlen jeg hadde. Men vindskjermen er mye bedre. Dette glemte jeg å nevne i videoen. Du hører det også på videoen at det er nesten ikke vindstøy.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..