Var innom Hørselslaben på Mc messen på Lillestrøm å bestilte formstøpte stereo-headsett

Var innom mc messen på Lillestrøm både på lørdag og søndag. Lørdag observerte jeg at Hørselslaben var tilstede og tok avstøpninger på de som bestilte ørepropper. Men lørdagen var det så mye folk, og det så ut som han hadde mer enn nok å gjøre så jeg tok turen ned igjen på søndagen. Da var det mye roligere og jeg kom til med en gang for å ta avstøpningen.

På hjemmesiden til Hørselslaben koster ett mc-headsett 2600kr. I tillegg må du finne en i nærområdet som kan ta avstøpningen å dette koster også noen hundrelapper. Men hvis man valgte å kjøpe proppene her på mc messen fikk man avstøpningen gratis og proppene kostet ca 1950kr (eller noe slikt). Så man sparte faktisk 900kr på å kjøpe de her denne helgen.

Jeg har hatt tinnitus i nesten 30år og mc kjøring uten propper gjør det ikke bedre. Tinnitus kan sikker oppleves forskjellig fra person til person men for min del er det en konstant meget høy pipelyd som er hakke værre å høre på en det gamle prøvebildet på NRK 🙂

Så nå får jeg formstøpte ørepropper for å dempe støy og som samtidig kan brukes som stereo-headsett. Siden man kan velge farge tok jeg selvfølgelig blå siden jeg tross alt kjører en BMW F800GS Trophy. Den er jo blå 🙂 Skal bli deilig å ha ett stereo-headsett som ikke presser mot øret når man har på hjelmen.

 

Microhøytalere
Microhøytalere

 

Jeg har også kjøpt meg Stanley formstøpte ørepropper hos Clas Ohlson. For 200kr skal man kunne lage sine egne formstøpte ørepropper (uten høytalere). Kan være greit å ha ett ekstra par ørepropper.

Formstøpte ørepropper
Formstøpte ørepropper

 

En kommentar om “Var innom Hørselslaben på Mc messen på Lillestrøm å bestilte formstøpte stereo-headsett”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..