Pakkingen går sin gang

Pakklisten består av totalt 211 ting. Av disse 211 tingene gjenstår nå 4 ting å finne frem.

211 ting høres mye ut, å det er muligens mye, men etter første prøvepakking ser det ut til at dette gå helt greit. Foreløpig er det bare en alu koffert som er helt full, pluss baggen som skal være midt på sykkelen. De små veskene på veltebøylene er fulle og det samme blir nok også Tool tube’ene. Men den andre alu kofferten er bare 3/4 full og de 2 andre baggene som skal være oppå alu koffertene er muligens fylt opp med 60%. Dermed er det både plass til mat og hvis det skulle dukke opp noe under veis som blir kjøpt som minne.

Bagasjen inklusiv det bagasjen skal pakkes i veier i underkant av 45kg pluss Rotopax med innhold (bensin).

Blått = OK

Grønn = Må skaffes (ikke overskriftene)

Grå = OK men ikke pakket på plass enda

Pakkliste (1)
Pakkliste (1)
Pakkliste (2)
Pakkliste (2)
Pakkliste (3)
Pakkliste (3)

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Div. oppdateringer før avreiseStikkord, , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..