Air Optix linser

Jeg har 2 lister som jeg jobber meg gjennom i forbindelse med forberedelsene. Den ene er en ToDo liste, og den andre listen er «pakkelisten». Punktene med utestående oppgaver reduseres sakte men sikkert og nå som linsene er kommet er 1 ting på ToDo listen fjernet.

Linsene kom i posten i dag. Bruk av briller når man kjører med hjelm har i flere år har vært ett irritasjonsmoment så i høst bestemte jeg meg for å teste ut om linser var noe for meg. Etter å ha testet 2 forskjellige styrker endte jeg opp med 2.75 i styrke og linsetypen ble månedlinser. Bestilte derfor 12 par med linser slik at jeg skal ha for de 12 neste mnd.’ene. I tillegg har jeg selvfølgelig kjøpt linsevann, øyedråper etc. Brillene vil bli pakket ned i bagasjen, men hvis jeg i alle fall kan droppe de når jeg har hjelmen på har jeg oppnådd det jeg ønsket.

Air Optix linser
Air Optix linser

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..