Ett lite jubileum. 80 land har besøkt min lille blogg :-)

Som sagt tidligere besøker jeg ofte blogger skrevet av andre som liker å reise. Både for å se bilder, få reisetips, lære av andre sine erfaringer og ikke minst bli inspirert til å gjøre noe slikt selv en vakker dag.

Andre sine blogger har nok derfor også vært med på å inspirere meg til å si opp jobben og til å bestemme meg for å kjøre Pan American Highway i 2015. Derfor er det også inspirerende å se på blogg statistikken at andre tydeligvis synes det er kjekt å besøke min side.

Selv om jeg på langt nær har så mange treff på min lille blogg som mange andre, rundet jeg like vell for noen dager siden 80 land som har besøkt bloggen.

WordPress Hits
WordPress Hits

 

Selv om jeg bare skriver på Norsk bruker tydeligvis mange web lesere som oversetter teksten slik at de like vell kan få noe fornuft ut av det som blir skrevet. Som listen over og kartet under viser er landene spredd utover hele verden men muligens like vell samlet til de landene som har enklest tilgang til Internet?

WordPress Hits
WordPress Hits

 

Antall treff pr dag er som sagt ikke imponerende høy, men tidligere når jeg hadde egne blogger for hver enkel reise var besøkstallene imponerende høye mens reisen pågikk. For min del vil det si opp til 2500-3000 treff pr. mnd. Etter at jeg la «alle» reiseskildringene inn på denne siden og slettet de andre sidene mistet jeg selvfølgelig denne informasjonen på min «hit counter», Men antall treff på bloggen er ikke det viktigste. Det som er viktig er at min blogg sammen med alle andre sine reiseblogger kan være med på å inspirere andre til å gjennomføre sine drømmer uavhengig av hva drømmen går ut på. For min del handler det ofte om mc turer (som muligens noen har fått med seg hehe)

Selv om antall treff pr dag ikke er det viktige må jeg like vell innrømme at det er inspirerende at folk ønsker å følge mine forberedelser til denne reisen og forhåpentligvis også oppdateringene som kommer mens reisen pågår. Som man ser på søylene under viser den at antall treff pr uke over en lengre periode har vært meget stabil, men som tiden nærmer seg avreise begynner også antall treff på bloggen å øke. Det ser ikke ut til at det er Google eller andre søkemotorer som sender flesteparten av leserne til min blogg, så det handler nok først og fremst om venner og bekjente som ønsker å vite hvordan forberedelsene går.

WordPress Hits
WordPress Hits

 

Jeg velger å tro at det er positiv nysgjerrighet og vil derfor gjøre mitt beste til å oppdatere bloggen med informasjon som er relevant for turen på ett eller annet vis. Jeg vil også få hjelp av en mc venn til å oppdatere bloggen med informasjon mens jeg selv er på tur å befinner meg på steder hvor jeg ikke har anledning til selv å utføre oppdateringene. Takk Jonny for at du tok på deg denne oppgaven.

En kommentar om “Ett lite jubileum. 80 land har besøkt min lille blogg :-)”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..