Første prøvepakking

Planen var å prøvepakke litt i helgen for å se hvor mye plass de forskjellige tingene tar, men kom ikke så langt dessverre. Telt, sovepose og liggeunderlag er jo det som tar størst plass så jeg var spendt på om dette fikk plass i 1 Packsack Ortlieb Rack-Pack Size M yellow fra Touratech

01-055-0097-0 Packsack Ortlieb Rack-Pack Size M yellow
01-055-0097-0 Packsack Ortlieb Rack-Pack Size M yellow

Alt fikk plass i baggen og vil bli spent fast på toppen av kofferten slik som dette.

01-055-0097-0 Packsack Ortlieb Rack-Pack Size M yellow
01-055-0097-0 Packsack Ortlieb Rack-Pack Size M yellow

 

Sist gang jeg bestilte varer fra Touratech bestilte jeg 2 slike bagger og en som er litt større, men de var tom for varer så jeg fikk bare denne ene. Så i kveld bestilte jeg de 2 siste siden disse så ut til å ha kommet inn på lager igjen. Så når de kommer kan jeg få prøvepakket skikkelig.

Etterpå ble det en Facebook video samtale med en John som bor i Eureka, California Planen er at han skal møte meg i Anchorage og være med på hele turen fra Alaska til Argentina. Dette var første gangen vi snakket sammen, men det blir nok flere ganger før avreise og så blir han min nye samboer de neste 7-8 mnd’er 🙂

2 kommentarer om “Første prøvepakking”

    1. Har hørt rykter om at tollen i Canada stopper deg hvis du har med bjørnespray. Så det kan være at jeg må legge den igjen i Alaska. Så det blir nok ikke noen stor dunk med tanke på å ha til hele turen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..