Kovea KSK-WH56 kjelesett

Tenkte jeg skulle gjøre en prøvepakking en av de nærmeste dagene så dermed bestemte jeg meg for at kokeutstyret måtte kjøpes inn. Kokeutstyret tar litt plass, så for å kunne beregne litt om hvor mye plass jeg har tilgjengelig var det viktig å få dette i hus.

Var derfor å kjøpte meg ett Kovea Hard 56 kjelesett.

Kovea KSK-WH56 Hard
Kovea KSK-WH56 Hard

 

Esken var liten. Enda mindre var posen med innhold når jeg tok den ut av esken. Jeg tok frem målebåndet å fant ut at den målte 20.7 x 20.7 x 17.5 cm med en vekt på 1.5 kg.

Kovea KSK-WH56 Hard
Kovea KSK-WH56 Hard

 

Så med tanke på at den inneholder så masse er det utrulig at det får plass i en så liten pose 🙂

Kovea KSK-WH56 Hard
Kovea KSK-WH56 Hard

 

Det er ikke sikkert at jeg tar med meg alt sammen på denne turen, men nå har jeg settet så får vi se om jeg legger igjen noe av det her hjemme.

Angående Kovea KSK-WH56 settet sier reklamen:

Innholdsrikt sett med kjeler av meget høy kvalitet, 10  ganger hardere enn vanlig aluminium. Belagt med ”none stick coating” som letter både matlaging og oppvask. Består av 3 kjeler, stekepanne, dørslag, øse, sleiv, skåler og tallerkener. Lettpakket i medfølgende bærenett.

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UtstyrStikkord, , , , , , Legg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..