Amerika kart

For å senke reisefeberen litt har jeg kjøpt meg ett kart som nå er hengt opp på veggen på kontoret (her hjemme). Vet ikke helt hva jeg skal bruke det til, men siden kartet er relativt stort og plasstbelagt kan det jo hende at ruten blir tegnet inn på kartet før avreise. Så får tiden vise om jeg klarer å gjennomføre og om turen faktisk ble gjennomført etter planen.

Jeg skal i alle fall ikke sitter her neste år å si… pokker å at jeg ikke fulgte drømmen.

Amerika kart
Amerika kart

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..