27 – 28 Mai Bergen – Stord – Bergen

Tidlig tirsdag morgen gikk turen ned til Stord.

Bergen - Stord
Bergen – Stord

 

Så mye mer enn at det var en flott men kort tur er det vell ikke å si.

Tirsdag kveld fikk jeg gjort noe småtteri med sykkelen før jeg dro på hotellet og etter jobb på onsdagen gikk turen nordover til Bergen igjen via 545 som er ett meget godt alternativ til E39.

Bergen - Stord
Bergen – Stord

 

Etter en liten service i garasjen til Yngve kom vi til at jeg skulle sjekke/smøre clutchwire’n og der avdekket det seg en liten «krise». Wiren var nesten av og hadde bare 2 kordeler igjen før den hadde vært fullstendig ødelagt.

Clutchwire
Clutchwire

 

Men heldigvis passet clutchwire’n til Yngve sin Kawasaki KLE500 nesten, så ved hjelp av litt gaffatape kunne denne brukes. Krysser fingrene for at denne fungerer frem til en ny wire er på plass.

 

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..