19-20 og 21 April 2014 Mer mc i påsken

Lørdag ble det en tur til mc Warrior’en sammen med Terje hvor vi bl.a. tittet på en TDM som var til salgs. Denne skal hentes en av de nærmeste dagene. Resten av lørdagen gikk med på å kjøre masse fine småveier via Bjørkelangen – Magnor – Kongsvinger etc.  Søndagen ble det tur via Åslia – Minnesund – Minneåsen ……………………….

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

 

 

– Hurdal og så opp i Totenåsen.

Pause i Totenåsen
Pause i Totenåsen

 

Jonny har litt bedre tålmodighet med å redigere videoene som blir tatt så her er en liten videosnutt fra turen som viser litt av kjøreforholdene. Generelt sett var veiene veldig bra, men det var partier som var våte og gjørmete og ett par steder med litt gammel is som lå igjen. Men kalenderen tatt i betraktning var det veldig bra.

Mandagen gikk med til å jobbe litt rundt huset, og så ble det ettermiddagstur med Nina på BMW’en. Litt grus og litt asfalt, hvor vi til slutt endte opp på Eidsvoll å besøkte en bekjent.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..