3 små turer denne helgen :-)

Endelig litt oppholdsvær og da vet man hva som skal prioriteres 🙂

Først en liten luftetur på fredag, og så en litt lengre tur med Terje på søndagen.

Suzuki GS400
Suzuki GS400

Turen gikk fra Mogreina, Dal, Åslia, Minnesund, Minneåsen over til Hurdal. Temperaturen lå på 9-11 grader, lite trafikk men litt vind enkelte steder. All snø er stort sett borte, og det er også lite smeltevann som renner ut i veien. Litt grus på asfalten må man fortsatt regne med men det er ikke mer enn at hvis man kjører fornuftig går dette bra. I Hurdal kjørte vi opp til bommen før vi snudde å kjørte ned igjen. Så gikk turen opp og ned Skrukkelia. På toppen av Skrukkelia er vi ca 650moh, og selv i denne høyden var temperaturen på 8-9 grader og veiene var tørre og fine. Etter å ha kjørt ned Skrukkelia igjen kjørte vestsiden av Hurdalsjøen tilbake til Mogreina. Generelt sett var det tidvis mye telehiv. Jeg på min GS klarte meg uren problemer, men selv om Terje sin Suzuki også heter GS var det nok en litt annerledes opplevelse.

Takk Terje for en flott tur.

BMW F800GS
BMW F800GS

Etter å ha hentet besøk på Gardermoen ble det også en liten luftetur sammen med barnebarnet Marcus. Han storkoste seg så det blir nok flere turer nå når han er her 🙂

 

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..