16. februar 2014 En liten gjørmetur med TC250’en

Selv om det var 2 pluss grader og litt regn ble det en tur ned å kjøre litt i dag. Å hvis jeg trodde at sykkel og meg selv ikke kunne bli så mye mer møkkete enn jeg var sist helg ble det motbevist grundig.

Husqvarna TC250 2010
Husqvarna TC250 2010

Skulle tro jeg hadde trynet x antall ganger, men det hadde jeg faktisk ikke.

Siden det var 3 andre der i dag også beskriver nok nummeret på sykkelen hvilken plass jeg havnet på
🙂

Husqvarna TC250 2010
Husqvarna TC250 2010

Selv om sykkelen fikk seg en skikkelig spyling etterpå, måtte visse deksler demonteres for å komme til der jeg ikke klarte å få spylt vekk all møkka.

Husqvarna TC250 2010
Husqvarna TC250 2010

Og det samme måtte klær og utstyr.

Møkkete Christian Audigier og Ed Hardy hjelm :-)
Møkkete Christian Audigier og Ed Hardy hjelm 🙂

Men jeg får trøste meg med at de andre så minst like ille ut 🙂

2014-02-16 15.08.43-1

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Husqvarna TC250 2010 SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..