4. februar 2014

Da ble det en tur i garasjen til Terje i kveld for å skifte en del på min BMW F800GS Trophy 2012mod.

Braketten til radiatoren er i plast og er bare skrudd rett på. Så denne ble skiftet med Touratech  01-048-0465-0 sitt feste i 3mm syrefast som gir litt mer støtte.

20140204_211320

Som Touratech skriver:

The radiator of the F 800 GS is only screwed to the frame at one point; all other attachments consist of slot-in rubber bearings. A fall or extreme loads when riding off-road can cause the plastic loop to tear off – which usually means the end of the ride!
This strong reinforcment part, made of 3 mm stainless steel, is a replacement for this angle bracket, and provides additional support for the radiator on the filler neck. This means the radiator is securely attached, and is effectively protected against sliding out of the rubber bearings.

BMW F800GS Trophy
BMW F800GS Trophy

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS TrophyLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..