30 Januar 2014

Ja da er jeg i alle fall ett skritt videre til å kunne leke meg litt i vinter. Ting har tatt tid, men jeg har god tid så det går greit. For noen uker siden ble Husqvarna TC 250 ferdig overhalt, pikkdekkene ble lagt på felg i dag og i dag fikk jeg også kjøpt inn litt sikkerhetsutstyr.

Var innom Snellingen i dag å fikk kjøpt meg ett par 0016810.315 Acerbis X-Srtong Knee ……..

0016810.315 Acerbis X-Srtong Knee

………. og ett brynje.

VEST AXO MASSIVE PJ PRO
VEST AXO MASSIVE PJ PRO

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier KlærStikkord1 kommentar

En kommentar om “30 Januar 2014”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..