Ny garasjekveld

Ikke pokker om at vi fikk gjort oss ferdig i kveld heller. Når kammene ble montert og vi skulle måle ventilklaringen viste det seg at innsugsvenhilene var trang.

Så da får vi se om Tom Arne klarer å skaffe shims i morgen slik at disse kan monteres. Alternativet er å montere motoren i ramma og ettermontere shimsene når de måtte dukke opp. Snøen er tross alt kommet så det hadde vært gøy å få kjørt litt snart 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Husqvarna TC250 2010 SOLGT