Takk for følget i 2013

Jeg bestemte meg i 2010 for at jeg skulle gi litt igjen til de andre bloggerne der ute som delte sine reiser med oss som liker å surfe på nettet for å tilegne seg reisekunnskap. Antall treff på min side har vært stigene og passerte 9000 treff fra 51 forskjellige land for året 2013. Det er selvfølgelig ett tall som jeg er storfornøyd med selv om det sammenlignet med andre blogger tilsvarer en middelmådig gjennomsnitt dag 🙂 Men så blogger jeg heller ikke om mote, jetset livet eller tar opp politiske diskusjoner. Jeg holder meg til mine egne reise erfaringer uten alt for mye detaljer, men deler litt bilder slik at andre kan få ett lite innblikk i hvordan det er på dette stedet. Skriver også litt om hvilke mc utstyr jeg selv velger å bruke og hva jeg gjør med mine mc’er.

Når jeg er på reise og blogger litt om kveldene får jeg samtidig gitt ett livstegn til familie  medlemmene der hjemme som lurer på hvordan turen går.

At folk sender mail eller ringer for å spørre om ting er bare gøy. I den grad jeg har noe å bidra med svarer jeg selvfølgelig etter beste evne.

Planlegging av turer for 2014 og 2015 er allerede i gang. 2014 blir nok først og fremst dagsturer og helgeturer her hjemme i Norge, men en 2 ukers Europa tur i Juli skal vi nok også få til 🙂

For 2015 er drømmen å få til en reise fra Prudhoe Bay, Alaska i USA til helt syd i Chile. En reise på ca 25000km avhengig av hvilken rute man velger og som helt klart krever litt mer enn en vanlig 5 ukers Norsk ferie. Så en permisjon søknad på jobben må snart leveres 🙂 Skulle svært gjerne gjennomført denne reisen med en annen reiselysten person så ta kontakt hvis Pan American Highway kunne friste.

Blogg statistikk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..