10. desmber 2013 Skulle montere de nye Rox Speed FX Low Pro Dualsport Pivot Riser men …..

Var en tur i garasjen hos Terje for å montere Rox Speed FX Low Pro Dualsport Pivot Riser  på GS’en men ble dessverre ikke ferdig. Sist vinter monterte jeg Touratch sin Styrhöjningssats 20 mm, artikkel 01-048-0150-0.

Touratch Styrhöjningssats 20 mm, artikkel 01-048-0150-0
Touratch Styrhöjningssats 20 mm, artikkel 01-048-0150-0

Men 20mm ble for lavt så i høst bestilte jeg Rox Speed FX sine risers. Men å montere disse på topp at Touratech sine ble for høyt. Ledninger og bremseslanger til styret ble for korte så dermed har jeg ett sett med  20 mm Styrhöjningssats, artikkel 01-048-0150-0 til overs. Så hvis noen trenger er det bare å gi beskjed 🙂

Men siden Touratech sine 20mm Styrhöjningssats skal vekk må også umbraco boltene skiftes. Å de jeg trengte lå  selvfølgelig igjen hjemme i min egen garasje. Så dermed monteres nok ikke dette før til neste år, for nå er det snart på tide å ta juleferie i Florida 🙂

ROX Speed FX patented pivoting riser
ROX Speed FX patented pivoting riser

Rox Speed FX sin skryteside sier følgende om sine riser.

Rox Speed FX Low Pro Dualsport Pivot Riser

ROX Speed FX patented pivoting riser, these risers work on any machine with 1 1/8″ bar clamps, atv’s, snowmobiles, bikes. Dual roatation points allow rider to select optimum riding position. Check your cables length before installation. Easy installation. All hardware included.

Universal application. This auction is for a 1 3/4″ natural aluminum riser. 1 1/8″ bar & stem clamps

Low Pro 1-3/4″ center to center rise for BMW F800GS and KTM’s. This riser was developed around the F800GS ABS model. Riser barely clears the stock F800GS handlebar clamps and can be pivoted to your desired fore and aft location. Note; we moved our front brake perch inboard on the handlebar 3/8″ as well to releave even more brake line and to insure proper function. When installing these risers pivoted up and back on the F800GS we spin the OEM caps 180 degrees to make the final tightening bolt the forward bolt. Low Pro Riser clears KTM clamps as well, a recommended Riser for the 990 Adventure with stock lines. Low Pro Riser also has (1) 8mm tap hole in the end of the posts to mount what ever you desire, Ram ball, etc. Anodized Clear. Always check and confirm that your bike has adeguate cable and brakeline length before installing any handlebar risers. THESE RISERS DO NOT WORK ON THE F650GS TWINS. those bikes have 7/8 inch diameter bars

Additional Rox risers are available in our store. Chose from the standard 2″, 3.5″, 5″ or the new Elite Series risers. Adjustable height risers and Rox accessories available

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..