27 Oktober 2013 Årnes, Mangen og Aurskog

Selv om kalenderen har nådd slutten av oktober er kjøre temperaturen fortsatt bra. I dag lå den på 10-11 grader. Så i dag ble det 18 mil i regnværet på grusveier i Årnes, Mangen og Aurskog området.

20131027 (5)

Underlaget var varierende. Enkelte strekninger var underlaget såpas vått at hjulene synker ned i selv om man forsøker å holde hastigheten oppe. Men selv om syklene blir skitne, underlaget krevende og det regner litt er kjøregleden stor 🙂

20131027 (4)

Selv om man noen ganger må søke ly for de verste bygene 🙂

20131027 (8)

Tok  litt video også men siden det regnet var det hele tiden en eller flere dråper på linsa. Men plasseringen av kameraet på sykkelen fungerte og kvaliteten var bra.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Grusturer4 kommentarer

4 kommentarer om “27 Oktober 2013 Årnes, Mangen og Aurskog”

      1. Men du kan vel legge ut en snutt? Det blir jo gjerne regn på linsa når man filmer i regnvær. 🙂

  1. Moro at det går an å kose seg sånn trass i regnet en Søndag i slutten av Oktober. Hadde en knalltur i dag vi Jarle. 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..