Dag 22 Hjemreisen

Siste dagen reiste vi bort til Eaglerider  http://www.eaglerider.com/  ved 10 tiden og leverte inne sykkelen.

Dag 22 (02)

Så var det tilbake til hotellet for å pakke de siste tingene. Merkelig nok hadde vi bedre plass i baggene nå på vei hjem enn vi hadde på vei bort. Vi må ha blitt flinkere til å pakke 🙂 Vi hadde bedt om sen utsjekk så vi fikk beholde rommet frem til kl 14 uten ekstra kostnader.

Så var det å reise bort på flyplassen http://www.airport-la.com/ å slå i hjel 6-7 timer før flyet skulle ga 2145.

Dag 22 (04)

Heldigvis hadde vi med yatzy, kortstokk og sudoku til å få tiden til å gå.

Dag 22 (11)

Men kjedelig ble det like vell 🙂

Dag 22 (15)

Flyturen i seg selv gikk greit men for min del ble det lite soving. Dermed en lang og kjedelig tur men siden vi var det første som sjekket inn hadde vi fått en bra plassering om bord med god plass til beina 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 MC tur i USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..