20 august 2013

Har ikke blitt så mange milene på Warrior i år, så når været slo til og ingen ettermiddagsplaner var lagt var det bare å benytte anledningen. Tok sykkelen på jobb om morgen og la direkte ut på en liten tur. Frogner – Bjørkelangen – Skjønnhaug – Lillestrøm og så hjem.

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior and Honda 750 Africa twin
Yamaha RoadStar XV1700 Warrior and Honda 750 Africa twin

Jonny hadde med kameraet på hjelmen så jeg får se om det ikke blir en liten videosnutt i bloggen også.

Så er det bare å pakke baggen for en liten luftetur til Kristiansand.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Asfaltturer1 kommentar

En kommentar om “20 august 2013”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..