31 Mai 2013

Da ble det en jobbtur på mc  i dag. Skulle på ett møte i Gjøvik og benyttet muligheten til å ta BMW’en. Selv om den har Continental KTC80 montert fungerer de helt greit på asfalt også. Kjørte E6 opp til Minnesund og planla å kjøre vestsiden av Mjøsa opp til Gjøvik, men veien var stengt, så siden jeg allerede befant meg på Minnesund og ikke viste hvor veien var stengt kjørte jeg raskeste vei på østiden opp til Mjøsbrua.

Når møtet var over, og en arbeidsøkt etter dette var over var det på tide og rulle hjemover igjen. Hadde egentlig tenkt å kjøre over Totenåsen for å få med meg litt grusveier, men jeg endte faktisk opp med å kjøre asfalt hele veien. Rv85 og Rv 244 kan jeg ikke huske å ha kjørte før så dette var kjekt. Jeg havnet til slutt nede på E4 og tok så av på Lygna og kjørte Rv180 ned skrukkelia til Hurdal. Å så var det vestsiden av Hurdalsjøen hjem til Mogreina. En tur på 23 mil, med 38 sekunder regn og eller nydelig vær med temp på nesten 20grader.

31 Mai 2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..