17 April 2013

Da ble det en liten luftetur i dag og gjorde meg en ny BMW opplevelse. Siden jeg skiftet dekk sist helg og fylte luft her hjemme uten skikkelig manometer var planen å stikke innom en bensinstajon og få kontrollert dette. Da opplevde jeg at det var omtrent umulig å få fylt luft i bakfelgen med det påfyllingsutyret som fantes på de 5-6 stasjonene jeg var innom. Så enten må jeg kjøre rundt med en liten overgang på sykkelen eller så får jeg sette på en vinkel på ventilen. Lurer på hva andre F800GS folk gjør.

Tilbake i garasjen ble ny olje for BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance ………..

BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance
BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance

…………….og oljefilter skiftet. Sykkelen har jo trodd alt gått 248 mil nå 🙂

2012 BMW F800GS Trophy oil filter

Jeg var litt usikker på hvilken olje jeg skulle bruke på en helt ny sykkel siden mange sier at de skal kjøres inn med mineralsk olje, men McOslo sier at dette er oljen som skal brukes og da må jeg jo stole på det 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..