17 April 2013

Da ble det en liten luftetur i dag og gjorde meg en ny BMW opplevelse. Siden jeg skiftet dekk sist helg og fylte luft her hjemme uten skikkelig manometer var planen å stikke innom en bensinstajon og få kontrollert dette. Da opplevde jeg at det var omtrent umulig å få fylt luft i bakfelgen med det påfyllingsutyret som fantes på de 5-6 stasjonene jeg var innom. Så enten må jeg kjøre rundt med en liten overgang på sykkelen eller så får jeg sette på en vinkel på ventilen. Lurer på hva andre F800GS folk gjør.

Tilbake i garasjen ble ny olje for BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance ………..

BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance
BMW F800GS motor oil 15W/50 Syntetic Performance

…………….og oljefilter skiftet. Sykkelen har jo trodd alt gått 248 mil nå 🙂

2012 BMW F800GS Trophy oil filter

Jeg var litt usikker på hvilken olje jeg skulle bruke på en helt ny sykkel siden mange sier at de skal kjøres inn med mineralsk olje, men McOslo sier at dette er oljen som skal brukes og da må jeg jo stole på det 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS TrophyLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..