5 April 2013. Klar for våren :-)

Nok får være nok. Med eller uten ekstralys montert tenkte jeg at sykkelen må komme seg på veien nå. Så det som var montert en ledninger og utstyr til lysene ble demontert igjen ………………….

BMW F800GS Trophy 2012 klar for montering

……………….. og så var det bare å begynne på monteringen av alt som gjensto av løse deler og deksler.  I morgen blir det en tur bort i garasjen til Terje igjen å hente sykkelen og så er sesongen offisielt i gang 🙂

BMW F800GS Trophy 2012 klar får vårens første tur.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier BMW F800GS Trophy2 kommentarer

2 kommentarer om “5 April 2013. Klar for våren :-)”

  1. Hallo Fetter. Jeg har tatt årets første tur idag. Fant en skikkelig issvull i en sidevei på Strømmen, men ellers bra. Ble ikke lange turen, det var kaldere enn jeg hadde trudd når jeg fikk opp farten.

    1. Må ikke kjøre så fort vet du 🙂
      GS’en ble parkert i garasjen her hjemme i dag, men formen er ikke helt topp så det ble ikke noen tur. Hvis formen er bedre i morgen blir det muligens en rolig asfalt tur.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..