11 Mars 2013 Daytona Bike Week

Mandagen begynte det å bygge seg opp med litt skyer så etter å ha kjørt litt rundt i Daytona området la vi turen mot Summerfield. Underveis kjørte vi forbi ett par andre treffsteder også. Stoppet på en av disse plassene for å se hva som skjedde. Det var selvfølgelig masse sykler ……………

Daytona 2013 Dag 6
Daytona Bike Week 2013

Tror jeg så flere Boss Hoss denne helgen enn jeg har sett i hele mitt liv. Den ene skulle ha 1000hk i følge reklamen, noen var meget dyrt påkostet med lakk og annet stæsj og andre var som denne som tydeligvis kom helt fra Tyskland.

Daytona 2013 Dag 6
Daytona Bike Week 2013

Andre ting måtte vi se nærmere på ………….

Daytona Bike Week 2013
Daytona Bike Week 2013

…… nemlig Airbrushing.

Body airbrush on Daytona Bike Week 2013
Body airbrush on Daytona Bike Week 2013

Øl ble kjøpt inn slik at ettermiddagen kunne tilbringes på altanen med en kald en i hånden før det ble en tur ut om kvelden for i spise.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2013 Daytona Bike WeekLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..