14 desember 2012

Vinteren for mc interesserte kan brukes til så mangt. Service og /eller ombygging av syklene er en ting men for min del brukes vinteren også til ett andre ting. Planlegging av nye turer er for meg  viktig og i den fasen surfer jeg på nettet for å lese andre sine blogger. Man kan Google eller finne disse sidene via forumer som f.eks. mcsiden.no, diverse mc Adventure forumer og private hjemmesider. Jeg bruker også vinteren til å se på dvd’er som er kjøpt opp gjennom årene. Selv om jeg så de sist vinter er det ikke noe i veien for å se de en gang til for å drømme seg bort eller la seg inspirere. Selv har jeg de fleste dvd’ene av Helge Pedersen og  Globeriders, men i går så jeg på Long Way Round med Ewan McGregor og Charley Boorman. DVD pakken består av 3 dvd’er og inneholder alle episodene som ble laget og vist på tv etter turen i 2004. Begynte med den første dvd’en rett etter jobb og satt til langt på natt før jeg var ferdig. Ble ikke lett å sove etter en slik dvd maraton 🙂

Long_Way_Round

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier UncategorizedLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..