17 Oktober 2012

Selv om ikke alle motorsykler er parkert enda for vinteren er i alle fall min Yamaha RoadStar XV 1700 Warrior parkert. Og siden jeg har tenkt og pensjonere Yamaha’en slik at den slipper flere langturer vil ikke det si at den blir solgt eller skal stå og forfalle. Allerede sist vinter begynte planene om å bygge den litt om, men pga at jeg skulle bruke denne sommeren til å kjøre til Tyrkia ble det til at jeg valgte og kjøre med den slik den var.

Eksakt hvilke endringer jeg skal gjøre vet jeg ikke helt 100% sikkert enda men ny Custom rear fender er i alle fall i dag bestilt.

YAMAHA ROAD STAR WARRIOR XV1700 CUSTOM REAR FENDER

Den har integrerte blinklys og baklys………

YAMAHA ROAD STAR WARRIOR XV1700 CUSTOM REAR FENDER med integrerte lys

…………… og er spesial designet til å passe en Yamaha RoadStar XV1700.

YAMAHA ROAD STAR WARRIOR XV1700 CUSTOM REAR FENDER

Denne Custum Rear Fender komme fra Vilnius, Lithuania som er samme sted som Cat Kill’ern eller Lower Cowl ble kjøpt fra for noen år siden. Både bakskjermen og Lower Cowl’en har én egen design som jeg ikke ser noen andre lager eller selger.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..