11 Oktober 2012 Mc grustur :-)

Da ble det en liten tur i dag sammen med Jonny og 4 andre. Kom meg tidlig på jobb i dag og derfor også tidlig hjem igjen. Så klokken 1615 satt jeg på sykkelen og møtte Jonny nede ved Sørum. Klokken 1700 var vi fremme på Bjørkelangen og møtte de 4 andre. Kjentmannen fra Bjørkelangen brakte oss inn på x antall grusveier før vi havnet inne på RV21 og kjørte rettning Tøckfors. Ett lite stykke før Tøckfors stoppet vi opp ved ett vann og hadde en pause i nydelige omgivelser ved en badeplass.

En badeplass i nærheten av Tøckfors

Temperaturen er lav og ett par steder har det lagt seg frost på veien. Så lenge vi kjører på grusveiene føler alle seg trygge, men våt, glatt asfalt er det ingen av oss som liker. Så guide’s vi inn på en grusvei som hverken Jonne eller jeg hadde kjørt tidligere langs østsiden av vannet vi hadde stoppe ved. Veien fører nordover mot Skillingsfors. Det begynner også å mørkne litt så det gjelder og komme seg til Sukkerveien før det blir for mørkt. Rett før vi nådde grensen til Norge igjen sto det 2stk fra det Svenske Tullverket å viftet med skiltene og alle 6 sykklene måtte svinge ut av veien. Men de forsto fort at vi var 6 ærlige sjeler som ikke var ute på smuglertur. Smuglerkongen Erik Fallo er jo allerede tatt 🙂

1 stk KTM 990, 1 stk KTM 950, 1stk BMW F800GS og 1stk Ducati

Klokken 21 var jeg hjemme igjen. Temperaturen var minus 1 grad når jeg parkerte i garasjen, Selv med såpas lav temperatur gikk det greit og kjøre. Godt tøy og varme i holkene hjelper godt på slike dager.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..