4 Oktober 2012

Pga en 3 dager arbeidsøkt i Stavanger har det ikke blitt mc turer denne uken. Men i morgen er det hjem igjen og siden helgeværet skal bli bra, blir det nok noen grusturer denne helgen 🙂

Warrior’en som ble parkert sist helg med ødelagt drivreim fikk nok sin siste tur for denne sesongen, og dermed er det på tide å se på hvilke ombygginger motorsykkelen skal få i løpet av vinteren. I kveld la jeg inn bud nr 2 på en Yamaha Road Star Warrior XV1700 Custom Rear fender. Bakskjermen har integrerte LED tail light og integrated LED turn signals selges normalt på ebay for US $899. Første budet mitt ble ikke godtatt så nå er budet hevet med US $50, så får vi se om dette budet blir godtatt 🙂

Yamaha Road Star Warrior XV1700 Custom Rear Fender vs Original

Det endte ikke med at han godtok budet, men muligheten byr seg nok igjen i løpet av vinteren 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Yamaha XV1700 Warrior SOLGTLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..