24 Juli 2012 MC tur på grusveier til Grua

En mc tur er rekrasjon. I alle fall for meg. Etter  5 hektiske dager ble det tid til en liten grus tur i dag. Dvs av de ca 15 milene som ble unnagjort i ettermiddag/kveld ble ca 6 av de på grus tipper jeg. Kjørte fra Mogreina til Nannestad. Kjørte så gamlevegen vestover på fine landlige asfalterte veier før jeg fant en vei som var en bomvei med grus som endte i Grua.

Suzuki XF650 Freewind on dirt road Totenåsen
Suzuki XF650 Freewind on dirt road Totenåsen

Kjørte samme veien tilbake pluss at jeg fant ett par andre små grusveier som også var bomvei. For personbiler koster disse veiene 50kr men for mc er det gratis.

Suzuki XF650 Freewind on dirt road
Suzuki XF650 Freewind on dirt road

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier GrusturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..