20 Juni til 13 Juli 2012 MC tur på 12100km

20 Juni la jeg turen i rettning Tyrkia for  og delta u bryllupet til Anne og Bjarte.

Totalt endte jeg opp med 12.100km innen jeg parkerte i garasjen hjemme fredag 13. Juli. Jeg hadde da vært på veien i totalt 24 dager gjennom (eller så vidt innom) følgende land på vei sydover: Norge, Sverige, Danmark, Tyskland, Tsjekkia, Slovakia, Ungarn, Serbia, Romania, Bulgaria og Tyrkia.

På vei hjem kjørte jeg gjennom (eller så vidt innom) følgende land: Tyrkia, Bulgaria, Tyrkia, Hellas, Macedonia, Albania, Montenegro, Croatia, Bosnia, Croatia, Slovenia, Italia, Sveits, Liechtenstein, Sveits, Tyskland, Danmark, Sverige og Norge.

Totalt 20 forskjellige land inkl. Norge.

Yamaha RoadStar XV1700 Warrior in Passo dello Stelvio Italy
Yamaha RoadStar XV1700 Warrior in Passo dello Stelvio Italy

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2012 MC tur Norge-Tyrkia-NorgeLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..