9. Januar 2011

Da er kartprogrammet oppgradert å planleggingen for Europa tur i 2011 kan begynne 🙂 Så langt ser det ut til at 17 land skal besøkes på 3 uker. Trekker man fra noen kjørefrie dager i Sveits gir det ett snitt på ca 45 mil pr dag. Er man på tur, så er man på tur 🙂 Transportetappe gjennom x antall land i østeuropa hvor det egentlig bare er basert på å få med seg vei og natur å ikke stopp ved kulturelle plasser. Det viktigste målet er tross alt å få med seg passene i Alpene. Fjellområdene i Sveits, Østerike, Italia og Frankrike skal kjøres på kryss og tvers.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..