9. Januar 2011

Da er kartprogrammet oppgradert å planleggingen for Europa tur i 2011 kan begynne 🙂 Så langt ser det ut til at 17 land skal besøkes på 3 uker. Trekker man fra noen kjørefrie dager i Sveits gir det ett snitt på ca 45 mil pr dag. Er man på tur, så er man på tur 🙂 Transportetappe gjennom x antall land i østeuropa hvor det egentlig bare er basert på å få med seg vei og natur å ikke stopp ved kulturelle plasser. Det viktigste målet er tross alt å få med seg passene i Alpene. Fjellområdene i Sveits, Østerike, Italia og Frankrike skal kjøres på kryss og tvers.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2011 MC tur EuropaLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..