6. Mars 2011

Som reklamen sier: Das Alpina ist der ideale Ausgangspunkt für spektakuläre Motorradtouren. Pässe wie Oberalp, Gotthard, Furka, Grimsel und Susten locken in nächster Nähe. Sepp kennt das Gebiet wie seine Westentasche und steht für die Planung der Touren gerne beratend zur Seite.

Tror dette er en fin plass å ha Warrior treffet i juli. Gleder meg 🙂

Det ble kjekt. Kan leses på: http://europatur2011.wordpress.com

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Asfaltturer