4. Juni 2011

En flott tur på ca 36mil via Eidsvoll, Sør Odal, Nord Odal, Kongsvinger, Brandval, Svullrya, Flisa, Elverum, Løten, Minnesund, Hurdal og tilbake til utgangspunktet. Litt gruskjøring, men mesteparten av tiden på relativt bra veier.

Litt gruskjøring gjør at man holder seg våken 🙂 Noen steder er det faktisk bedre å kjøre på grusveier i stede for elendige farlige «asfalt» veier.

Minner jo nesten om slettene vi kjørte på i USA hehe

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Asfaltturer