22 November 2010

MC/RC_____MC vs RC

Ikke mye som skjer i garasjen nå om dagene. Men man kan jo surfe litt på nettet. For de som ikke vet forskjell på en MC club og en RC club kan man lese seg opp på dette på følgende side: http://www.rcvsmc.net/id3.html En Motorcycle/Riding Club education side.

Her kan man lære seg litt om de skrevene og uskrevne reglene, hvorfor noen motorcycle klubber er en 99% club og hvorfor noen av klubbene er en 1% club. Få en innføring i hva er en Hang Around er , eller hva det innebærer å være  Prospect.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier Uncategorized