17-19 sep. 2010

Turen gikk til Lillesand denne gangen også. Dro fra jobb ved lunchtider på fredagen og møtte Yngve i Lillesand ved hytten vi hadde leid. Flott være hele veien ned, men litt mye trafikk de siste 10-15 milene så da var eneste mulighet å komme seg av europaveien og inn på noen fine småveier. Lørdag var det litt vind, men oppholdsvær hele dagen. 2 stk fra Sauda kom også på lørdagen. Søndag skilte vi lag igjen å jeg kjørte hjem alene i nydelig vær via Åmli, Treungen, Drangedal, Skien, Siljan, Vittingfoss etc. 130mil med koselige venner og fine veier.

10.000km så langt i år 🙂

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..