14 – 15. Mai 2011

Da var den helgen snart over også. Planen var en lengre helgetur men pga dårlige værutsikter ble det bare noen mil her hjemme i kjente trakter. Dro lørdagen og endte opp i Spydeberg til slutt. Litt kald vind, men oppholdsvær hele turen. En pause ved Solbergfoss ble det også tid til. Søndag var det avreise fra Askim ca 1230 sammen med en gjeng som skulle kjøre Øyern rundt. Det ble litt regn når vi nærmet oss Lillestrøm å da valgte jeg å legge turen hjemover mens de andre kjørte resten av turen via ett stopp i Trøgstad området hvor det skulle være grillmat og drikke.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..