14 – 15. Mai 2011

Da var den helgen snart over også. Planen var en lengre helgetur men pga dårlige værutsikter ble det bare noen mil her hjemme i kjente trakter. Dro lørdagen og endte opp i Spydeberg til slutt. Litt kald vind, men oppholdsvær hele turen. En pause ved Solbergfoss ble det også tid til. Søndag var det avreise fra Askim ca 1230 sammen med en gjeng som skulle kjøre Øyern rundt. Det ble litt regn når vi nærmet oss Lillestrøm å da valgte jeg å legge turen hjemover mens de andre kjørte resten av turen via ett stopp i Trøgstad området hvor det skulle være grillmat og drikke.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..