13. Juni 2010

Turen gikk til Sverige. Byer som ble besøkt var f.eks. Torsby, Mora, Ånge, Sundsvall, Gevle, Heby, Nora, Gullspång, Mariestad etc før turen gikk tilbake til Norge. Kjørte til Halden via Bullarbygd og overnattet i Spydeberg. Neste stopp ble Sauda før turen gikk videre til Sotra på utsiden av Bergen. Turen østover igjen bla lagt via Stavanger, lysebotn, videre østover via Dalen, Haukeli………… Turen ble totalt sett på ca 4000km å varte i 12 dager.

Svenske fylker: Vestra Gotland, Vermland, Ørebro, Dalarne, Vestmanland, Gevleborg, Vesternorland, Vesterbotten, Jemtland. Norske fylker Akershus, Østfold, Oppland, Buskerud,  Telemark, Hordaland, Rogaland og Vest Agder

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..