13. Juni 2010

Turen gikk til Sverige. Byer som ble besøkt var f.eks. Torsby, Mora, Ånge, Sundsvall, Gevle, Heby, Nora, Gullspång, Mariestad etc før turen gikk tilbake til Norge. Kjørte til Halden via Bullarbygd og overnattet i Spydeberg. Neste stopp ble Sauda før turen gikk videre til Sotra på utsiden av Bergen. Turen østover igjen bla lagt via Stavanger, lysebotn, videre østover via Dalen, Haukeli………… Turen ble totalt sett på ca 4000km å varte i 12 dager.

Svenske fylker: Vestra Gotland, Vermland, Ørebro, Dalarne, Vestmanland, Gevleborg, Vesternorland, Vesterbotten, Jemtland. Norske fylker Akershus, Østfold, Oppland, Buskerud,  Telemark, Hordaland, Rogaland og Vest Agder

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier AsfaltturerLegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..