1. Mai 2011

Da var årets Mjøsa rundt 2011 over for min del. Kjørte opp til Hamar å  ble med på fellesavgangen kl11. Mange svingte av på sørsiden av Minnesund broa å kjørte innom http://www.pilgrims-mc.com, stoppet på Statoilen, kjørte videre på vestsiden av Mjøsa eller dro videre ned til Nebbeneset. Bildet er tatt på Nebbeneset. Det kom noen dråper regn ved 14 tiden men ellers var været helt greit. Men for min egen del er 2-3 mil på våte veier nok til at sykkelen så ut som om den var blitt brukt til kjøring på jordet så da er det bare å finne frem svamp, vann og såpe.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..