Dag 9 av Route66 turen Onsdag 6. Juni 2007 MC tur i Oklahoma

Onsdag 6. Juni Også denne dagen gikk turen videre på flotte småveier som jeg er meget glad for vi husket og ta bilde av så ikke noe går i glemmeboken.

The Three Musketeers in Oklahoma
The Three Musketeers in Oklahoma

I løpet av dagen ble det igjen stoppet ved ett HD verksted og denne gangen fikk Torger fikset sykkelen sin. Endelig kunne styret stå i riktig posisjon for at sykkel skulle kunne kjøres rett frem 🙂 Jeg fikk også montert ett helt nytt komplett eksosanlegg for den nette sum av 20$ 🙂 Dette var en meget rimeligere penge enn hvis jeg måtte betale egenandel på forsikringen ved innlevering av sykkelen. Endte til slutt opp i Straoud.

Stayed in the Apartments in Straoud
Stayed in the Apartments in Straoud

Stater denne dagen: Oklahoma.

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2007 Kyst til kyst USALegg igjen en kommentar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..