Fra Los Angeles til Las Vegas

Siden noen der hjemme ville vite hvordan dagene går tenkte jeg å publisere en liten smaksprøve fra dagens etappe. Jeg er tross alt på jobb så jeg tar ikke bilder eller filmer kundene forfra, men videoen viser i alle fall litt av veiene sett fra setet i en bil.

Videoen er foreløpig blokkert pga av opphavsretten til sangen som spilles på radioen mens jeg kjører. Holder på å jobbe ed det nå.

Vell fremme på Hotell og Casino Excalibur ble det en tur ut for å spise og spasere litt i gatene.

Excalibur Las Vegas
Excalibur Las Vegas

Published by: Jarle Eek

Født og oppvokst i Spydeberg. Reiste noen år til sjøs. Bodd 10 år i Bergen, 10 år på Sotra på utsiden av Bergen, 10 år på utsiden av Jessheim og bor nå på Bjorøy. Jeg er en person som elsker å reise, og aller helst på 2 hjul. Pr i dag er 18 av Norges 19 fylker besøkt på 2 hjul. Selv om Norge har masse og by på er det kjekt å se andre land også. Pr. nå er 32 av de 50 Amerikanske stater besøkt:. Av de 68 landene jeg har vært i er 46 av de besøkt på 2 hjul. I mai 2015 la jeg ut på min hittil lengste mc tur. Den gikk fra Deadhorse, Prudhoe Bay i Alaska til Ushuaia i Argentina. Turen tok 10 mnd'er og ble på 55.000 km. Håper det snart blir en ny langtur :-)

Kategorier 2017 102 dager i USA2 kommentarer

2 kommentarer om “Fra Los Angeles til Las Vegas”

    1. The video is currently blocked due to the copyright of the song being played on the radio while I’m driving. I’m working on it now. Not so exciting video 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..