4 kommentarer på “Heidenau K60 Scout bakdekk

  1. Just to let you know they, they may be hard to find in Central and South America. Buy some or have some mailed to an address in San Diego area just before you cross the border so you have a spare set.

  2. På vår Alaskareise benyttet vi Metzeler Karoo 2 framdekk og Heidenau K60 bakdekk . Framdekket er et knastedekk som gir godt grep på grusveier men måtte skiftes etter bare 600mil. Bakdekket ble skiftet etter ca 1350mil. Har senere valgt å benytte Heidenau både foran og bak pga av slitestyrken og allround-egenskapene. Det er ikke alltid like enkelt å få tak i dekk underveis på en «langreise» så det er en fordel med dekk som har god slitestyrke.

    Bent

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..