Dag 12 av juleferien i Florida

Da var julefeiringen i Summerfield over. Så ved 1030 tiden satte vi oss alle 4 i bilen å kjørte i retning St. Augustine. Kjørte noen koselige bakveier, hadde oss en frokost under veis og booket inn midt i St. Augustin sentrum. Det yret at turister i gatene så en motorsyklist på en gammel Kawasaki sleit med å komme seg gjennom folkemylderet. Han satte pris på litt hjelp 🙂

St Augustine
St Augustine

Denne byen ble grunnlagt i 1565 av Spanjolene og inneholder en del historie. Spanjolene og Engelskmennene sloss en del om dette stedet så ett fort ble også reist her.

St Augustine
St Augustine

Jeg var her i Mars og hadde bestemt meg for att denne plassen måtte jeg vise til Nina. Temperaturen har falt drastisk de siste dagene så det var bare å få på seg skikkelige klær før man begynte byvandringen.

Første stopp ble selvfølgelig fortet,  men så gikk turen inn i gatene hvor man kan finne USA sin eldste tre-skolebygning og selvfølgelig masse shopping, restauranter, pub’er og barer…………. og pirater 🙂

St Augustine
St Augustine

Nina og jeg måtte bare slå oss ned på en av disse barene hvor det satt en neger som så ut til å være 70-80 år og som spilte (og sang) fantastsk blues. Når jeg kommer hjem skal jeg legge ut en liten video snutt.

Når mørket hadde senket seg ble det også en runde for å sjekke lys dekorasjonene rundt om i denne flotte byen med en fantastisk atmosfære.

St Augustine
St Augustine

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..