Hei Velkommen til min lille webside.

Her publiserer jeg reisebrev, info om mine motorsykler, skriver om mc klær og utsyr jeg bruker, og litt reklame for mitt reiseleder selskap Eek Adventure.

Klikk på kategorien over for å lese om det temaet du ønsker å lese om eller klikk på knappen for å følge bloggen. Forhåpentligvis kan andre gjøre nytte av mine erfaringer.

Jarle Eek

Min lengste tur er Pan American Highway som jeg gjennomførte i 2015 – 2016 . En reise på 55.000 km som startet i Prudhoe Bay, Alaska og endte i Ushuaia, Tierra del Fuego, Argentina. Jeg brukte 10 mnd og kartet viser hvilken rute jeg kjørte.

Etter mange år bak kontorpulten startet jeg et samarbeid med JoyRides Tours. Det endte opp med 27.000 km på veien i USA i løpet av 2017 sesongen. 2018 startet med en tur til New Zealand og 29. april gikk turen tilbake til USA. Jeg kommer til å publisere noen innlegg som havner i mappen for USA turer. På kartet under er målet å legge inn reiserutene for 2018 etter hvert som de er gjennomført. Det vil ikke være eksakt kjørerute men viser steder som blir besøkt.

56 kommentarer på “Hei Velkommen til min lille webside.

 1. Was a pleasure meeting you both. Safe travels

  • Nice to meet you too.
   Ride safe

 2. Enjoy your adventures, and give me a shout if you are in the Phoenix AZ area and need something.

 3. Hei Jarle,
  Spennende tur du har planlagt, som vil gi deg masse opplevelser underveis.
  Jeg har kjørt mesteparten av strekningen fra Bogota til Santiago med buss, samt strekningen fra Santiago til Puerto Montt med motorsykkel. Mitt råd til deg er å kjøre så mye som mulig utenfor Panamericana. Den er som motorveier flest; lange rette strekninger med asfalt, i ørken og ødemark. Med andre ord lite eller ikke noe å se. Det er på småveiene, i fjellene, langs kysten og i landsbyene du kommer til å få de store opplevelsene. Ikke glem å besøke de varme kildene og vulkanene i Equador og Chile, og gled deg til grusveiene syd for Puerto Montt. GOD TUR!

  • Har ikke hatt fokus på å finne Pan Am Hwy veien på kartet før avreise. Målet er A – Å men tar de veiene som passer under veis.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.